Fernisering fredag d. 8. april

seeded Malene Hartmann Gitte Bach Linda Weiss Drescher i CMYKkld
Fernisering fredag d. 8. april 2016, kl.18 – 21

SEEDED
Foråret er kommet, nye tegninger er vokset frem! “Seeded” hentyder til processen hvor man sår et frø/ går i gang med en tegning, der udvikler sig og spirrer. Kimen er lagt til noget, der begejstrer når det bryder frem.
Papiret kan i sig selv være belagt med frø i form af pletter eller falmede områder, der igangsætter et motiv. Det er allerede præpareret. Et samarbejde om en udstilling planter nye ideer. Nye tegninger opstår. “Seeded” er dette forløb: fra idé til det færdige værk.
 
GITTE BACH – Dobbelthed er et kodeord for Gitte Bachs kunstneriske arbejde. Gennemgående kompositoriske træk er samspillet og modsætningen mellem det abstrakte og det figurative og mellem det grove og det sirlige. På det fortællemæssige plan undersøger hun ofte fundamentale dualiteter, f.eks. mellem kønnene og mellem kultur og natur. Materiale- og teknikmæssigt arbejder GB meget bredt med tegning og collage i både stor og lille skala, fra helt små værker til vægcollager.
 
MALENE HARTMANN viser nye tegninger, der handler om rumdannelse og rumopløsning, nærvær og fravær. Her er mønstre, tern, flader og fragmenter samt stramt optegnede grid farvelagt med farveblyant, der viser bløde spor fra håndens arbejde.
MH arbejder med maleri, tegning, skulptur og collage. Rumskabende elementer som bygninger, landskaber og menneskekroppe forskyder sig ind i hinanden på forskellig vis. Det negative rum får ligeså stor betydning som det positive rum, og det er i vekslen mellem disse to at tilstedeværelsen af nogen eller noget finder sted, men samtidigt indeholder en opløsning af dette nogen eller noget.
 
LINDA WEISS DRESCHERs arbejde kan beskrives som en visuel dagbog – en afhandling om et liv/ et menneske. Det er en måde at samle ting på – billeder og objekter – som danner par med den fysiske verden. Den er taktil og indeholder tanker om natur, og fungerer som et puslespil man selv sætter sammen.
LWD arbejder med tegning, maleri og objekter. Fragmenter og tanker som optager hende bliver klassificeret og en del af en systematiseret samling. Hun udstiller i CMYK for tredje gang med hendes nyeste tegninger.

Udstillingsperiode 9/4 – 7/5 2016
✼✼✼
 
– for invitationer til alle ferniseringer i CMYKkld, bedes du tilmelde dig gruppen oprettet til netop dette: www.facebook.com/groups/303131316479545/