KAT, SAKS, PAPIR – fernisering i CMYKkld på torsdag d.6 kl 18.00

Matilde Digmann Mette Damsgaard fernisering i CMYKkld 2014

FERNISERING torsdag d. 6. marts, kl. 18.00 – 21.00
JEAN PIERRE DOLLIE spiller kl. 19.00

– MATILDE DIGMANN
– METTE DAMSGAARD

KAT, SAKS, PAPIR

Vi byder velkommen til “Kat, Saks, Papir”, en udstilling af originale værker af Mette Damsgaard Nielsen og Matilde Digmann. Mette arbejder med farver, udklip og spray, mens Matilde holder sig til sort blæk og hvidt papir. Sammen kontrasterer og komplimenterer de hinanden i et sort hvidt / farverigt klippet univers med masser af katte, kranier og andre væsner.

Vi håber at se jer på torsdag til lidt hygge, øl og vin.

Hilsen Mette, Matilde og CMYKkld (Jesper og Maya)

Udstillingsperiode 6. marts – 6. april 2014

Jean Pierre Dollie
Et to-mands projekt med Tuna på trommer og Thierry på bas. “Drømmende, sorgfuldt og ærligt. Glæden ved et øjebliks fuldskab. Melody Maker. De sidste sommerdage, uventet evighed”

METTE DAMSGAARD er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding i 1999, og har været selvstændig illustrator siden. Hendes passion ligger i arbejdet med collage og blandede teknikker. Fortolkningen, det tvetydige og det skæve univers optager hende særligt, når hun laver billeder.

MATILDE DIGMANN arbejder som illustrator og ADer. Hendes tegninger er sort blæk på papir, inspireret af scifi-filmplakater, fransk bistrokunst fra 20’erne, dårligt udstoppede dyr og nutidige internet memes. Motiverne på denne udstilling er en form for pop-surrealisme som både er mørk, nuttet og humoristisk.

Mette Damsgaard Nielsen
www.llustra.dk

Matilde Digmann
www.matildedigmann.dk

CMYKkld, Jægersborggade 51, 2200 København N.
www.cmykkld.dk & www.butikcmyk.dk