>FERNISERING – Torsdag d. 9. juni kl 17.00

>

– RECOLLAGE –


Hanne Louise Nielsen & Gina Thorstensen
udstiller collager i UdstillingsArealet i CMYKkld –

Hanne Louise Nielsen og Gina Thorstensen har til denne udstilling valgt at arbejde udfra temaet “ReCollage”. De har således taget fat i alt det gode fra skufferne, tilføjet nyt, samlet dette og heraf er der opstået nye, større og endnu vildere kompositioner.

Hanne Louise Nielsen har siden afgang fra Designskolen Kolding i 2004 arbejdet som freelance illustrator. I sit virke som illustrator har hun beskæftiget sig med egne kunst- og design-produktioner (puder, plakater, vægmaleri og originaltegninger), såvel som flere kommercielle opgaver, her kan nævnes illustrationer til børne-, undervisnings- og ungdoms-bøger, såvel som illustrationer til aviser og magasiner.

Gina Thorstensen har studeret kunst og design på La Masana i Barcelona, hun er norsk og er nu bosiddende i København. Gina arbejder ligeledes hovedsageligt med illustrations opgaver, men hendes skæve figur univers har givet et væld af alsidige opgaver, her kan nævnes karakter design, animations opgaver, væg malerier, bøger og produkt design.

I KikKassen vises:
Musikvideo “El Rey del Mambo y la Reina de Saba” med “Klaus & Kinski”, lavet af Gina Thorstensen og Nacho Rodriguez.

Udstillingen kan opleves i CMYKkld frem til 3. juli 2011